Mere om mig

I 2013 blev jeg opereret for en diskusprolaps i lænden. Operationen gik godt, men efterfølgende er der dannet arvæv i hulrummet i rygsøjlen.
Derfor giver det mig problemer at sidde eller stå stille i længere tid, og jeg kan ikke klare tunge løft facebook sehen wer bilder herunterladen. Derfor blev det et problem for mig at passe mit arbejde som gymnasielærer.

I februar 2018 fandt jeg ud af at jeg har en medfødt fejl i min nederste lændehvirvel why i can't anything. Dette og den opererede diskus har medført slidgigtsymptomer i anden nederste lændehvirvel.

Det gik hurtigt op for mig, at bevægelse var godt for min ryg win 10 updates herunterladen. Og da jeg selv havde gået til yoga fra 1991-2000 og har brugt mange af øvelserne i årene derefter, var det oplagt at starte på yogalæreruddannelsen

Som gymnasielærer har jeg undervist i kemi, biologi samt teknikfaget proces, levnedsmiddel og sundhed wiso mac herunterladen. Jeg er uddannet biolog fra SDU Odense i 2002, så min viden om fysiologi går dybere end det jeg har lært under yogalærer uddannelsen